TIRSDAGS KLUBBEN I 2019 - 2020

Tirsdagsklubben er i Medborgerhusets store sal. Storegade 57, telefon 7994 8725. Hvert medlem kan fortsat købe 2 billetter, der dækker kaffe/te med brød og underholdning.

Program for sæsonen 2019 - 2020 i OK-Varde.

Hver tirsdag i Medborgerhusets store sal:

Kl. 14 - 16 kommer en foredragsholder i Medborgerhuset for at tale om et litterært emne, en rejseoplevelse, et aktuelt emne eller noget helt andet.

Emnet og evt. ændringer samt nye tiltag i klubben vil være opslået på tavlen i Medborgerhuset en uge før. Desuden bliver foredragene bekendtgjort i JydskeVestkysten under ”Tid og sted i Dag”, ”Tid og sted i Morgen” og endelig på denne hjemmeside.

I foredragspausen er der kaffebord (kaffe/te og brød) .

Prisen for foredrag og kaffebord er 40 kr.

OBS. Prisen for Fødselsdagsfesten, Julefesten og Forårsfesten er dog 50 kr. Salg af billetter til julefesten og forårsfesten starter 3 uger før. Der er gevinster på billetterne til festerne.

Billetter til fødselsdagsfesten kan købes på vores stand ved tilmeldings arrangementet i Medborgerhuset den 21. august 2018 fra kl. 10–12 eller den 11. september 2018 kl. 10-12 i Medborgerhusets cafe.

Program for efteråret 2018.

01.okt. Fødselsdagsfest: Søskendekoret Olesen :  Kommer fra Outrup. Underholder med sang og musik og nogle små historie

08.okt. Danny Bruslund & Jens Christensen: Kommer fra Ansager. Synger og fortæller om Kim Larsen

15.okt .Efterårsferie

22.okt. Inger Christensen:​ Fortæller om arbejdet og stedet: Paraplyen.

29.okt . Bitten Laubjerg , Ribe: Fortæller om et spændende liv på godt og ondt.

05. nov. Karen Høeg: Vil fortælle om sit liv som model.  "Gik catwalk hos Coco Chanel"

12.nov.  Mogens Blume Schmidt: ​Fortæller om Nelson Mandela

19.nov. Morten Thaysen: Sognepræst vil holde adventsgudstjeneste med os i Sct. Jacobi Kirke og  derefter fortælle en historie,efter kaffen i Medborgerhuset.

26.nov. Julefest. Henning Sørensen, Ribe: Underholder med glad harmonika musik

Glædelig jul og godt nytår.

Program for foråret 2019.

07.jan. Richard Ragnvald: Synger "Dansktop". Arrangementet er i samarbejde med ​Høreforeningen.

14.jan. Max Kruse, forhv. kommunaldirektør:  Fra staldknægt til kommunaldirektør.

21.jan. Lene Pape, Hvalpsund:  Fortæller om sin bog " Stoppestedet" og synger for os.

28.jan. Hanne Faldborg, Forfatter: ​" Den 3. alder.- Gør de til livets bedste"

04.feb. Helle og Dynes Skovkjær, Viborg: "Matador i ord og toner" et koncertforedrag

11.feb. Vinterferie.

18.feb.  Generalforsamling: Ordinær generalforsamlingsamt præsentation af rejse og udflugts programmet.

25.feb. Henning Feddersen: Kun for sjov; Musik og fællessang

03.mar. Inge Vad Vodskov: Fortæller om sit liv og arbejde.

11.mar. Helge Rosenlund Knudsen, Lydum: Eventyr på floder i Canada, med sine sønner

17.mar. Finn Koust, Svinninge: "Den glade musiker" underholder.

24. mar. Erik Demant, Lunderskov: Fortæller om det moderne Grønland.

31.mar.  Forårsfest: Kurt Junker Jensen og de glade spillemænd, giver os en festlig afslutning på sæsonen.