TIRSDAGS KLUBBEN I 2022/2023

Tirsdagsklubben er i Medborgerhusets store sal. Storegade 57, telefon 7994 8725. Hvert medlem kan fortsat købe 2 billetter, der dækker kaffe/te med brød og underholdning.

Program for sæsonen 2022/2023 i OK-Varde.

Hver tirsdag i Medborgerhusets store sal:

Kl. 14 - 16 kommer en foredragsholder i Medborgerhuset for at tale om et litterært emne, en rejseoplevelse, et aktuelt emne eller noget helt andet.

Emnet og evt. ændringer samt nye tiltag i klubben vil være opslået på tavlen i Medborgerhuset en uge før og på denne hjemmeside.

I foredragspausen er der kaffebord (kaffe/te og brød) .

Prisen for foredrag og kaffebord er 40 kr.

OBS. Prisen for Fødselsdagsfesten og Forårsfesten er dog 50 kr. Salg af billetter til forårsfesten starter 3 uger før. Der er gevinster på billetterne til festerne.

Julefrokost på fritidscenteret. Pris  meddeles senere, men billetter kan købes fra 3 uger før.

Billetter til fødselsdagsfesten kan købes på vores stand ved tilmeldings arrangementet i Medborgerhuset den 16. august fra kl. 10–12 eller den 6. september  2022 kl. 10-12 i Medborgerhusets forhal

Program for efteråret 2022.

04.okt. Fødselsdagsfest. "Jazz med to". Søren Peter Frøsig og Brian Svendsen                  spiller stemningsmelodier

11. okt. Johnni Bindslev, fortæller om sin spændende tid ved Rigspolitiets Rejsehold

18. okt. EFTERÅRSFERIE

25. okt   Brian Lange. Fortæller om sit liv i FREMMEDLEGIONEN

1. nov   Journalist Niels Henrik Jensen vil holde foredrag om

Dansk  Vestindien - Det solgte paradis.

08. nov. Bjarne R. Jensen, Grydvad Mølle: Fortæller om  EN TUR TIL AFRIKA.

15. nov. Mette og Poul Nørup:  Fortæller om ADVENT OG JUL.

22. nov. Morten Thaysen: Sognepræst, afholder adventsgudtjeneste i Sct. Jacobi Kirke                  og vil derefter, fortælle en historie efter kaffen, i  Medborgerhuset.

29. nov. JULEFROKOST I VARDE FRITIDSCENTER..

Glædelig Jul og godt Nytår.

FORÅRET 2023

03.jan. Anders Munch: Fortæller om Kim Larsen og synger                      hans sange.

10. jan. Randi Ottosen, historiker: Fortæller om Dronning Margrethes billedkunst

17.jan.  Erik Buhl, tidligere borgmester: Fortæller om det politiske liv før under og               efter borgmestertiden.

24.jan.  Læge Allan Vinge: Fortæller om sin tid som skibslæge på krydstogtskibe

i Caribien.

29.jan.  Jeanette Ulrikkeholm. Holder et musikalsk foredrag om Jeppe Aakjærs liv.

07.feb.  Lene Kirkegaard, foredragsholder:  Karen Blixen, kvinden, storvildtjæge-

ren og kunstneren.

14.feb. VINTERFERIE.

21.feb. Generalforsamling: Ordinær generalforsamling.

28.feb. Lisbeth Lunde Lauridsen: Kvinderne fra Sprogø og mændene fra Livø

07.mar. Erik Sommer: "Tid til sang, og sange til tiden"

Et højskoleforedrag med fortælling og sang.

14 mar. Jørn Buch,Lektor: Fortæller om Churchills liv og virke.

21.mar. Karina Jensen: Foredrag "Piger i trøjen"

28.mar. Forårsfest: RONNIE FLYVBJERG OLESEN: Synger og underholder

SLUT FOR DENNE SÆSSON