TIRSDAGS KLUBBEN I 2018 - 2019.

Tirsdagsklubben er i Medborgerhusets store sal. Storegade 57, telefon 7994 8725. Hvert medlem kan fortsat købe 2 billetter, der dækker kaffe/te med brød og underholdning.

Program for sæsonen 2018 - 2019 i OK-Varde.

Hver tirsdag i Medborgerhusets store sal:

Kl. 14 - 16 kommer en foredragsholder i Medborgerhuset for at tale om et litterært emne, en rejseoplevelse, et aktuelt emne eller noget helt andet.

Emnet og evt. ændringer samt nye tiltag i klubben vil være opslået på tavlen i Medborgerhuset en uge før. Desuden bliver foredragene bekendtgjort i JydskeVestkysten under ”Tid og sted i Dag”, ”Tid og sted i Morgen” og endelig på denne hjemmeside.

I foredragspausen er der kaffebord (kaffe/te og brød) .

Prisen for foredrag og kaffebord er 40 kr.

OBS. Prisen for Fødselsdagsfesten, Julefesten og Forårsfesten er dog 50 kr. Salg af billetter til julefesten og forårsfesten starter 3 uger før. Der er gevinster på billetterne til festerne.

Billetter til fødselsdagsfesten kan købes på vores stand ved tilmeldings arrangementet i Medborgerhuset den 21. august 2018 fra kl. 10–12 eller den 11. september 2018 kl. 10-12 i Medborgerhusets cafe.

Program for efteråret 2018.

2.okt. Fødselsdagsfest: Ronnie Flyvbjerg Olesen :  Kendt fra "Marriehaven" m.m. fortæller og spiller.

09.okt. Mette og Poul Nørup: Fortæller om en "Langsom rejse fra Esbjerg til Rom"

16.okt .Efterårsferie

23.okt. Inge Dorthe Kaasgaard:​ Sognepræst. Fortæller om "Mennesker på min vej"

30.okt .Lene Kirkegaard: Foredragsholder fra Esbjerg. Fortæller om Karen Blixen, Kvinden, Storvildtsjægeren og Kunstneren.

06. nov.Flemming Gammelholm: Vil fortælle om og synge Elvis sange

13.nov. Henning Frandsen: ​Årup, Journalist og historiker. "Fra drukfest til kristen dansk familie jul"

20.nov. Morten Thaysen: Sognepræst vil holde adventsgudstjeneste med os i Sct. Jacobi Kirke og  derefter fortælle en historie,efter kaffen i Medborgerhuset.

27.nov. Julefest. Maria Johannsen: Gallakoncert m.m.

Glædelig jul og godt nytår.

Program for foråret 2019.

08.jan. Lotte Riisholt: Dansktop sanger, vil hylde "Dansktoppens store stjerner". Arrangementet er i samarbejde med ​Høreforeningen.

15.jan. Christian Medum:  Pensioneret kriminalassistent med 40 år i politiet: " Fra gadebetjent til PET"

22.jan. Henrik Vejlgaard:  Sognepræst. Vil fortælle om: Turen til Grækenland og om opholdet på munkehalvøen Athos.

29.jan.Flemming Baade: ​Musiker. "Musik fra røverne fra Rold"

05.feb. Almaz Mengahsa: Egå. Triatlet, dobbelt benamputeret. Hun vil fortælle om et liv med sport, på trods af, at man har to benproteser.

12.feb. Vinterferie.

19.feb.  Generalforsamling: Ordinær generalforsamlingsamt præsentation af rejse og udflugts programmet.

26.feb. Videbæk Harmonikaklub: Underholder med danseglad harmonikamusik

05.mar. Margrethe Neergaard: Barnebarn af Kaptajn Jespersen. Vil fortælle om sin navnkundige morfar.

12.mar. Hans Jørgen Petersen: Odense. Vil holde et foredrag om: "Humor og latter"

19.mar. Forårsfest: Nordsøpigerne ,giver os en festlig afslutning på sæsonen.