TIRSDAGS KLUBBEN I 2017 - 2018.

Tirsdagsklubben er i Medborgerhusets store sal. Storegade 57, telefon 79.94.87.25. Hvert medlem kan fortsat købe 2 billetter, der dækker kaffe/te med brød og underholdning.

Program for sæsonen 2017 - 2018 i OK-Varde.

Hver tirsdag i Medborgerhusets store sal:

Kl. 14 - 16 kommer en foredragsholder i Medborgerhuset for at tale om et litterært emne, en rejseoplevelse, et aktuelt emne eller noget helt andet.

Emnet og evt. ændringer samt nye tiltag i klubben vil være opslået på tavlen i Medborgerhuset en uge før. Desuden bliver foredragene bekendtgjort i JydskeVestkysten under ”Tid og sted i Dag”, ”Tid og sted i Morgen” og endelig på denne hjemmeside.

I foredragspausen er der kaffebord (kaffe/te og brød) .

Prisen for foredrag og kaffebord er 40 kr.

OBS. Prisen for Fødselsdagsfesten, Julefesten og Forårsfesten er dog 50 kr. Salg af billetter til julefesten og forårsfesten starter 3 uger før. Der er gevinster på billetterne til festerne.

Billetter til fødselsdagsfesten kan købes på vores stand ved tilmeldings arrangementet i Medborgerhuset den 22. august 2017 fra kl. 10–12 eller den 12. september 2017 kl. 10-12 i Medborgerhusets cafe.

Program for efteråret 2017.

26.sep. Fødselsdagsfest: Søren Peter Frøsig :  Underholder med Gammel Dansk, jazz og evergreens.

03.okt. Mogens Blume Smidt: Fortæller om forfatteren Nis Petersens liv som vagabond.

10.okt. Flemming Rishøj: Fortæller Historien om "Pigerne på Sprogø".

17.okt. Efterårsferie.

24.okt. Lissie og Jørn Bang: Synger og spiller ved en viseeftermiddag i Medborgerhuset.

31. okt. Lars Sandrini: Akupunktør, fortæller om sin akupunktør virksomhed i Varde.

07.nov. Carl Erik Lundgaard: Vil med sang og musik fortælle " Min første kærlighed, hvorfor jeg aldrig fik scoret Jytte".

14.nov. Ove Madsen: Forfatter fra Outrup, fortæller om præstefruen i Varde, Line Luplau.

21.nov. Morten Thaysen: Sognepræst vil holde adventsgudstjeneste med os i Sct. Jacobi Kirke og  derefter fortælle en historie,efter kaffen i Medborgerhuset.

28.nov. Julefest. Neema Gospel kor, fra Horne, vil underholde os.

Glædelig jul og godt nytår.

Program for foråret 2018.

09.jan. Michael Winkler: Søn af Gustav Winkler synger hans og egne sange.Dette arrangemen afholdes i samarbejde med Høreforeningen.

16.jan. Claus Kjeld Jensen:  Museumsdirektør, fortæller om " Tirpitz - stillingen"  ved Blåvand, før og nu.

23.jan. Leif Fabricius:  Entertainer, vil fortælle om "Jysk lune"

30.jan. Anna Grethe Bech: Fortæller om Ingeborg Munch - et livstykke af en husmandskone og visesanger.

06.feb. Thue Raakjær Jensen: Præst, vil fortælle om "Vestjysk humor".

13.feb. Vinterferie.

20.feb.  Generalforsamling: Ordinær generalforsamlingsamt præsentation af rejse og udflugts programmet.

27.feb. Lars Attermann: Vil fortælle om sit liv, med musik og sang.

06.mar. Jørgen Johansen: Sognepræst. "Fra flyvemekaniker til sognepræst".

13.mar. Birthe Christensen og Oluf Nissen: Fortæller om deres rejse på cyket, gennem 8 lande, rundt om Nordsøen i sommeren i 2016.

20.mar. Forårsfest: " Det muntre kor ", vil give os en festlig afslutning på sæsonen.