UDFLUGTS- OG REJSEPROGRAM I 2019.

Rejseudvalget arbejder med planlægningen af næste års udflugts- og rejseprogram.

Det vil være klar til præsentation på Generalforsamlingen tirsdag den 19. februar 2019.

I lighed med tidligere år vil der blive arrangeret både udflugter og en flere dages rejse. Skulle du være forhindret i at komme til præsentationen den 19. februar, kan du kontakte bestyrelsen, som så vil sørge for, at du får OK-klubbens programmer.

Programmerne kan også ses på hjemmesiden.

Vi håber at få sammensat et spændende udflugts- og rejseprogram, som falder i medlemmernes smag.

OK-Varde tilbyder i året løb rejser og udflugter til sine medlemmer.

Nærmere oplysninger herom vil løbende blive omtalt på denne hjemmeside, så det gælder om at holde sig underrettet og benytte hjemmesiden flittigt.

Udflugter

samarbejde med

Ansager Turist

Alle ture starter fra Rutebilstationen i Varde

Ved gæstebus pladsen længst ovre mod viadukten

Betaling for turene sker  kontant og altid inden vi forlader bussen

Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

BEMÆRK:

Turene gennemføres kun ved min. 40 deltagere.

Vi kører i moderne røgfri bus.

Tilmelding er bindende.

Tilmelding sker efter først til mølle princippet til:

Laurits Jensen, Lysningen 7c, 6800 Varde

e. mail adr.: lysningen7@gmail.com

Udflugt til Silkeborg

onsdag den 22. maj 2019

Afgang kl.08.00, fra Rutebilstationen.

Vi kører mod Silkeborg, undervejs nyder vi en kop kaffeog et rundstykke et kønt sted eller først ved museet.

Vores første besøg er Museum Jorn, der ligger nær bymidten, i et parkområde ned til Gudenåen.

Efter museumsbesøget kører vi til Svostrup kro, hvor vi vil nyde vores middagsmad.

Herefetr kører vi til Lindholdt Landbohave

På hjemturen mod Varde kører vi ned over Ry, ad naturskønne veje og forventer at være hjemme ved 18 tiden.

Prisen for turen er kr. 600,- (betales med kontanter) som dækker buskørsel. entreer, guider, middagsmad (to retter) og to ganne kaffe.

Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

Eftermiddagsudflugt

tirsdag den 20. august 2019

Forhenværende borgmester

Gylling Haahr vil guide os på turen

Afgang kl. 12.30, fra Rutebilstationen.

Kl. 12.30 kører vi til klelund, hvor vi ser udsigtstårnet og håber på at vi kan se nogle af de mange krondyr og måske et vildsvin.

Vi fortsætter mod Baldersbæk slot, som vi ser fra vejen, inden vi via hovborg kører til Vorbasse, hvor vi kommer forbi statuen af Dalgas, inden vi kommer til Billund, hvor vi skal en tur ind i museet "Teddy Bear Art Museum" , som ligger i huset hvor Gotfred Kirk Kristiansen og hustru boede.

Vi ser Legohouse fra bussen, og hvis tiden tillader, går vi op på taget af bygningen og ser den flotte udsigt over Billund by.

Vi starter hjemturen over Grindsted, hvor vi vil nyde vores lidt sene kaffe på "Karens minde" og besøger museet.

Vi forventer at være i Varde ca. klokken 18.00.

Prisen for turen er kr. 325,- (betales med kontanter) inden vi forlader bussen.

Prisen dækker buskørsel, kaffe, lagkage, entre og guide.

Se vores udflugtsprogran, som ligger i Medborgerhuset.