NYHEDER

”Når man har fødselsdag, og man er midaldrende, klinker alle ens venner med glassene og råber hurra, og det får man ondt i hovedet af".

Phillip 8 år

På dette sted vil vore medlemmer og andre med interesse for OK - VARDE finde nyheder om klubbens arbejde til gavn for pensionister og ældre i området.

Velkommen til en ny sæson i Varde OK - klub

Så starter en ny sæson i Tirsdagsklubben og Bowlingklubben.  Vi har også i denne sæson forsøgt at sammensætte et rigt og varieret  program. Der vil naturligvis også blive arrangeret ture og en ferierejse

Generalforsamlingen bliver tirsdag den 18. februar 2020, Indkaldelse er sammen med girokortet. Dagsorden efter vedtægterne.

Årskontingentet er stadig 150,- kr. pr. medlem, i tirsdagsklubben er kaffebillet prisen stadig 40,- kr., og festpriserne er uændret 50,- kr.

På vegne af bestyrelse, værtinder og værter

Leo Mogensen